FangaFanga produkciók

ABZ Innovation nemzetközi imázsfilm

Az ABZ Innovation a piacon elérhető ipari drónok előnyeit és a fejlesztő kollégák tapasztalatait ötvözve megalkotta az L10 szériát. Imázsfilmünkben interjúkon keresztül mutatjuk be a terméket, valamint a víziót és a technológiai hátteret, ami mögötte áll.

East-West Gate projekt-összefoglaló

Az East-West és a Vodafone Európa legmodernebb és legfejlettebb termináljának megalkotását tűzte ki célul. Mi pedig azt, hogy kisfilmünkkel bemutassuk: milyen, ha az ország első 5G mobil magánhálózatának kiépítője és a logisztikai szolgáltató összefognak.

AiT SmartOne 3D animáció

Látványos 3D animációt készítettünk a magyar AiT Smart Products startup hi-tech projektjéhez, az AiT SmartOne-hoz. Az ülő- és állómunkához is hasznosítható egyedi formatervezésű, akár mobillal irányítható okos íróasztal kampánya hatalmas sikert aratott.

ABZ Drone képzés előtti előzetes

Az ABZ Drone hivatalos felnőttképzési intézményként többféle oktatást kínál a jövő drónpilótáinak. A kurzusok dinamikus felütéséről, valamint a tanulók maximális elköteleződéséről a tananyagok előtt levetített egyedi lelkesítő teaser videók gondoskodnak.

Promóciós film a Dubaji Világkiállításra

Ahogy a kategóriájában második legjobbnak megítélt Magyar Pavilon, az Expo 2020 Dubaira készült promóciós videónk is a hazai értékek, legfőképp a víz csodája előtt tiszteleg. A kisfilmen keresztül a néző az Aqua Roots of Hungary mélységeiben merülhet el.

Samsung 360° immerzív reklámfilm

A Samsung reklámfilmjében a Galaxy termékek által kínált példátlan gaming élményt egy kiragadott pillanat érzését keltve reprezentáltuk. A kimerevített képek egyszerre életre kelnek, épp, ahogy ezek a szériák is valóságossá varázsolják a játékok világát.

Unicum Bar hivatalos aftermovie

2019-ben végigkísértük a megújult Unicum Bar fesztiváltúráját a Fishing on Orfűtől a VOLT-on át a Szigetig. Ott voltunk a koncerteken, az önfeledt pillanatokkor, és forgattunk a sztárvendégekkel, hogy elkészüljön ez az emlékekkel túlcsorduló aftermovie.

Paramount Nyári Mozi aftermovie

8 filmvetítés és tematikus buli országszerte. A Paramount és a Telekom Film felkérésére 2022-ban megalkottuk a Nyári Mozi roadshow-t. Ezrek szavaztak a műsorra, és filmeztek velünk a szabad ég alatt. Egy aftermovie erejéig lencsevégre kaptuk a hangulatot.

Gyermelyi Nyílt Nap aftermovie

2022-ben elkísértük a termékek születése iránt érdeklődőket a Gyermelyi Nyílt Napra. Együtt betekintettünk a kulisszák mögé: végigjártuk a hosszú gyártósort, meglestük a hatalmas csomagoló- és rakodógépeket – mindezt pedig természetesen filmre is vettük.

ABZ Innovation nemzetközi reklámfilm

A 100%-ban magyar fejlesztésű ABZ Innovation L10 3D modellezett, szuperlassított reklámfilmje a nemzetközi launch kampányunk zászlóshajója. Videónk egy percben felsorakoztatja a permeteződrónok úttörőjeként pozicionált eszköz minden egyedi termékelőnyét.

Sport TV Darts-kupa előzetesek

A Sport TV 2022-es Darts-kupájához bite-size teasereket készítettünk. Jól tudjuk: a darts nem csak az idősek sportja. Ezért, hogy a fiatalok érdeklődését is felkeltsük, az előzetesekhez pörgős zenével, gyors vágásokkal, neon árnyalatokkal nyúltunk hozzá.

Vodafone Business Zone multiscreen animáció

A Vodafone Business Zone informatív dekorációjaként összehangolt multiscreen animációt készítettünk. A látványos, koncepcionális felépítésnek köszönhetően a megjelenő üzenetek gördülékenyen követik, erősítik és kiegészítik egymást: ahogy a szolgáltatások.