Szolgáltatások

BRANDING & ARCULAT

Akár új névre, logóra, szlogenre vagy vállalati arculatra van szükséged, mi segítünk megtalálni az új arcodat.

We identity design.

STRATÉGIA

Nem könnyű kitűnni a médiazajból, de egy jó kampánnyal ez eredményesen megléphető. Ezért tervezünk átgondolt kreatív stratégiát, amely a megfelelő kommunikációs platformokra tervezve garantálja a hatékonyságot.

We  magic.

MARKETING & REKLÁM

Marketing és hirdetés nélkül építeni egy márkát olyan, mint rákacsintani valakire a sötétben: te ugyan tudod, hogy megtörtént, de rajtad kívül ezt senki sem fogja észrevenni. Egy jó marketingmegoldás felé kacsingatnál?

We always  😉

FILM & FOTÓ

Írunk, rendezünk, rögzítünk, szerkesztünk, vágunk, fényelünk – profi filmes és fotós stábunk a gépekkel fekszik és kel. Kell?

We  “ACTION”.

MOTION GRAPHICS

Igen, tervezünk animációkat is, 2D-ben, 3D-ben, …vagy akárhány D-ben!

We dimension.

GRAFIKA & DIZÁJN

Egy kép többet mond ezer szónál. Főleg, ha Photoshopban, Illustratorban, InDesignban szépen feldíszítjük, megszerkesztjük.

We  Adobe.

CYBER & WEB

Weboldalak, kampány-page-ek, webes és mobilalkalmazások… – igen, mindent. És házon belül csináljuk: a tervezéstől a kódolásig, teszteléstől a karbantartásig.

We  https://

SOCIAL MEDIA

Márkák social jelenlétének a teljeskörű menedzsmentje.

#hirdetéskezelés_is

We 👍 Mark Zuckerberg

"A FangaFanga számunkra egy állapot, amikor 100% felett pörgünk, amikor kreatívabbak és lelkesebbek vagyunk, mint tegnap; mintha nem lenne holnap. A FangaFanga egy hozzáállás, elhivatottság, lehetőség, amit szeretnénk megosztani az ügyfeleinkkel is."

FangaFangák 

"Célunk, hogy megmutassuk, ezzel a FangaFanga-attitűddel állítunk elő és kommunikálunk minőségi tartalmakat a partnereink sikere érdekében."

FangaFangák

"A kitartó, közös gyerekkori Legozás után szeretnének felnőttként is felépíteni valamit, ami FangaFanga."

FangaFangák

A FangaFanga egy olyan életérzés, amit te is kölcsönkérhetsz a saját márkád számára.

KÉSZEN ÁLLSZ RÁ?